Place de l'église, 6987 Rendeux-Haut
Localisatie
Lancelot de Casteau
 
Meesterkok uit Mons in dienst van de Luikse Prins-Bisschoppen (1557-1613)
Lancelot de Casteau
François-Pierre de la Varenne
 
Kok van de markies van Uxelles
en auteur van « Cuisinier François »
Bartolomeo Scappi
 
Kok van de pausen Pie IV en Pie V,
werkzaam in Rome
in 1570 schrijft hij het beroemde werk « Opera dell’arte del cusinare » (1500-1577)
                Het  barokmenu van de dag
               Recepten geïnspireerd door meesterkoks uit de barokperiode
Baroklunch
 
Zondag 15 oktober 2017 om 12:45u.
 
"Espace Schérès" in Rendeux-Haut
 
     - Butternutpompoentaart met kaneel
       Herfstsalade
 
     - Loze vinken -polpetta- op Luikse wijze
       Gestoofd witloof
       Met boter geplette Charlotte aardappelen
 
     - Millefeuillegebak op Franse wijze
 

     35 €, wijn inbegrepen
     20€ : jonger dan 12 jaar
     L'Eau du Val d'Aisne is de officiële leverancier van het Festival
    Cateraar : l'Hostellerie Les Tilleuls, Jupille (Rendeux)
 
     Reservatie verplicht
Praktische Infos 
Contact
Steun ons 
Rendeux, Marche, Hotton, Erezée, La Roche 
Barokmuziek in Famenne Ardenne 2017
 Programma 
Pers
FR
Foto's
Wie zijn we ? 
 
          Mubafa v.z.w.,  Rue Saint-Brice, 10. 6987 Hodister . Bankrekening : BE76 0688 9649 0595      BIC : GKCCBEBB