Place de l'église, 6987 Rendeux-Haut
Lancelot de Casteau
Meesterkok uit Mons in dienst van de Luikse Prins-Bisschoppen (1557-1613)
François-Pierre de la Varenne
Kok van de markies van Uxelles
en auteur van « Cuisinier François »
Recepten geïnspireerd door meesterkoks uit de barokperiode
Zondag 15 oktober 2017 om 12:45u.
"Espace Schérès" in Rendeux-Haut
- Butternutpompoentaart met kaneel
Herfstsalade
- Loze vinken -polpetta- op Luikse wijze
Gestoofd witloof
Met boter geplette Charlotte aardappelen
- Millefeuillegebak op Franse wijze
35 €, wijn inbegrepen
20€ : jonger dan 12 jaar
L'Eau du Val d'Aisne is de officiële leverancier van het Festival
Cateraar : l'Hostellerie Les Tilleuls, Jupille (Rendeux)
Reservatie verplicht
Rendeux, Marche, Hotton, Erezée, La Roche
Barokmuziek in Famenne Ardenne 2017
Mubafa v.z.w., Rue Saint-Brice, 10. 6987 Hodister . Bankrekening : BE76 0688 9649 0595 BIC : GKCCBEBB